Drupal alapra épített kézműves wahavi dizájn.
S hogy mindez hogy néz ki? Kérem tekintsen meg egy ízelítőt eddig elkészült munkáimból!
Honlapjaim gyűjteményét itt találja.
Feladat: Sopron helytörténete képekben, történeti leírásokkal, kereshető archívum formájában, régi és mai képek összehasonlítása, interaktív térképek. Regisztrációval hozzászólás lehetősége.
Megoldás: Képek és adataik rendszerezett és rendezett megjelenítése, cimkézés, egyedi jQuery használata a régi és mai képek áttűnéséhez, egyedi ötletek az interaktív térképeknél. Esztétikus, átlátható szerkesztőfelület a honlap gondozója részére. Ez a munkám 2013-ban elnyerte az Év Honlapja kitüntető címet.
Sopron anno
Feladat: Egyoldalas görgetős honlap, sok nagyítható képi elemmel, plasztikus megjelenítéssel.
Megoldás: Egyedi menü az egyoldalas görgetéshez, egyedi és más-más jQuery megjelenítés minden egyes blokkban.
Hárs György emlékére
Feladat: A fajáték gyártó cég bemutatása, nyomtatható vevő információs lapokkal minden termékhez. Sok mozgás, játékos megjelenés.
Megoldás: Egyedi szkriptek mozgatják az egyes elemeket, a termékek listájában egy-egy képre kattintva megjelenik a nyomtatható pdf dokumentum. A referenciák oldalon egyedi rajzszöges megoldással "tűztük fel" a képeket. A honlap grafikai elemeit Harangozó Éva készítette.
Biohárs
Feladat: Zenei és képi elemek látványos, figyelemfelkeltő beépítése. Kétnyelvű honlap.
Megoldás: Egyedi menük, a képek teljesen újra gondolt megjelenítése, feltöltött zenék egyedi formában való beillesztése. Hagyományostól jelentősen eltérő felépítés.
Balog Edina népzenész
Feladat: A kozmetikai kezelések és használt anyagok egyszerű, áttekinthető bemutatása. Kétnyelvű honlap.
Megoldás: Egyoldalas, görgetős honlap, teljesen egyedi görgetős effektusokkal. Elegáns, egyszerű megjelenítés. A kezelőfelület minden témához (kezelések, aktualitások, partnerek) külön űrlapot biztosít az egyszerű kezelhetőségért.
Kozmetika Sopron
Feladat: A MiNők Sopron baráti kör és tevékenységének bemutatása, rendszeres recept- és tevékenység-feltöltési lehetőség, valamint a Jótékonysági Bazár ajánlatainak rendszeres közlése.
Megoldás: Teljesen egyedi megjelenítés, jQuery szkriptekkel kialakított blokkok, egyszerű kezelőfelület a szerkesztők számára.
MiNők Sopron - Jótékonysági Bazár

Ha Ön is szeretne megrendelni egy Wahavi honlapot vagy webáruházat,

kérem keressen az alábbi elérhetőségek egyikén.

facebook