honlapkészítés

Honlapkészítés Sopronban

Honlapkészítés Sopronban

Weboldal készítés a leghűségesebb városban, Sopronban

Sopron a leghűségesebb város. És ez a jelző nemcsak városi szinten, de az ügyfeleimre is igaz. Aki egyszer rám talált, az a visszajelzések tanúsága szerint örömmel ajánlja honlapkészítői szolgáltatásomat ismerőseinek. Így lehetséges az, hogy a legjobb reklám, a szájpropaganda révén, immár többtucat weboldalt készíthettem helyi magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak, és kezdeményezéseknek.

A legsopronibb honlap, amit valaha is készítettem

A "legsopronibb" honlapomnak az Év Honlapja díjas Sopron anno-t tartom, mely az évek során (2013-ban készítettem) egy meglehetősen összetett, sokféle szolgáltatást nyújtó közösségi térré nőtte ki magát. Sopronban már szinte mindenki hallott róla, vagy rendszeresen használja is. Készítése, időnkénti felújítása során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem arról, hogyan lehet egy bonyolult szerkezetet egyszerűbbé, felhasználóbarátabbá tenni. Ha még nem ismered, akkor keresd fel városunk múltjának sokrétű tárházát, a Sopron anno-t.

Érdekességek Sopron város múltjából

Ha szívesen olvasnál érdekes történeteket a város múltjáról, vagy Sopron utcáinak eredetére vagy kíváncsi, szeretnéd tudni, melyik utcát kiről-miről neveztek el, akkor ajánlom figyelmedbe Sopron egyik legismertebb helytörténészének, Hárs Józsefnek a honlapját, aki történetesen édesapám volt.

Sopron egyik legrégebbi temploma a Nagyboldogasszony templom, közismert nevén a Kecske-templom. Honlapján sok érdekességet tudhatsz meg erről a csodálatos gyöngyszemről.

Városunk neves építésze volt a 20. század első felében Hárs György, a nagyapám. Emlékhonlapján nemcsak építészként, de festőként is bemutatkozik, valamint személyes emlékeiről is olvashatsz naplórészletek formájában.

Néhány további honlap referenciámat itt találod.

Ha egyedileg készített, sablonmentes, modern kinézetű és működésű, egyedi fotókkal illusztrált weboldalt szeretnél, akkor szeretettel várom hívásod vagy emailed!

Wallon-Hárs Viktor
egyéni.egyedi.wahavi.

A cikk képeit a szerző, Wallon-Hárs Viktor készítette. Másolás, engedély nélküli felhasználás tilos!

Megrendelőim mondták...

Göncz-Varga Judit, vezető (Lélekgyurma Műhely)

Saját véleményét, ötletét mindig segítő szándékkal tárta felém, mindemellett hagyta, hogy mégis pontosan úgy szülessen meg minden, ami engem és az általam képviselt tevékenységet tükrözi.

Sziklai Ákos, építész (sziklaiakos.hu)

Pont olyan lett a honlapom, amilyet szerettem volna. Kreatív, együttműködő és türelmes, jó vele dolgozni. Teljesen meg vagyok elégedve vele.

Huszár Márta, pszichológus (huszarmarti.hu)

Viktorral honlapot csinálni elmélyült-izgalmas-vicces élmény volt! Szelíd türelemmel fogadta a változásokat és precízen dolgozott.

Balog Edina, népzenész (balogedina.hu)

Mindig megcsodálom Wallon-Hárs Viktor munkáit, melyek fantáziadúsak, ízlésesek, tükrözik Viktor egyéniségét...

Váli Béla Edgár, főszerkesztő (OrovosiLexikon.hu)

Személyiségével, látásmódjával, szintézisre és kooperációra törekvésével messze az elvárások fölé képes emelkedni.

Tóth Károly, lelkész (Soproni Evangélikus Egyházközség)

Ajánlom mindenkinek a Wahavi Honlaptervezést. Soproni evangélikus gyülekezetünk honlapjának elkészítésekor nagyon alapos és szép munkát végzett.