Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma honlap. Tele vagy ötletekkel, de nem tudod megvalósítani? Nincs ötleted, de tudod, hogy mennyire fontos lenne egy jó honlap? Leülünk, megbeszéljük, s beledobhatod a cilinderbe mindazt a sok szépet és jót, amiről álmodtál, majd én is hozzáadom azt a sok tapasztalatot, amit összegyűjtöttem az évek során, aztán előhúzzuk a világ legszebb, legjobb honlapját, ami csak rólad szól, amiben benne vagy, ami neked készült.

A mutatvány itt még nem ér véget. Honlapodat kezelheted Te is, vagy rám is bízhatod, de abban biztos lehetsz, hogy ha elakadsz, ha hibát fedezel fel, ha valami mégsem olyan, ahogy szeretted volna, én ott leszek. Bármikor szólhatsz, segítek.

Nem kell külön fotóst hívnod a háttérképek és az illusztrációk fényképezéséhez, mert szolgáltatásom ezt is tartalmazza.

S hogy mindez hogy néz ki? Íme egy ízelítő eddig elkészült munkáimból!
Honlapjaim teljes gyűjteményét itt találod.
Feladat: Sopron helytörténete képekben, történeti leírásokkal, kereshető archívum formájában, régi és mai képek összehasonlítása, interaktív térképek. Regisztrációval hozzászólás lehetősége.
Megoldás: Képek és adataik rendszerezett és rendezett megjelenítése, cimkézés, egyedi jQuery használata a régi és mai képek áttűnéséhez, egyedi ötletek az interaktív térképeknél. Esztétikus, átlátható szerkesztőfelület a honlap gondozója részére. Ez a munkám 2013-ban elnyerte az Év Honlapja kitüntető címet.
Sopron anno
Feladat: Egyoldalas görgetős honlap, sok nagyítható képi elemmel, plasztikus megjelenítéssel.
Megoldás: Egyedi menü az egyoldalas görgetéshez, egyedi és más-más jQuery megjelenítés minden egyes blokkban.
Hárs György emlékére
Feladat: A fajáték gyártó cég bemutatása, nyomtatható vevő információs lapokkal minden termékhez. Sok mozgás, játékos megjelenés.
Megoldás: Egyedi szkriptek mozgatják az egyes elemeket, a termékek listájában egy-egy képre kattintva megjelenik a nyomtatható pdf dokumentum. A referenciák oldalon egyedi rajzszöges megoldással "tűztük fel" a képeket. A honlap grafikai elemeit Harangozó Éva készítette.
Biohárs
Feladat: A Művelődési Ház programjainak, híreinek, csoportjainak kezelhető struktúrában való megjelenítése.
Megoldás: Felugró ablakos tartalom megtekintés, mely egyszerűbbé teszi a honlapon történő böngészést.
Pedagógusok Soproni Művelődési Háza
Feladat: Webáruház, melyben a LEGO készletek egyszerűen, de látványosan jelennek meg. Bonyolult keresőmezők helyett egyszerű lehetőség a készletek közti válogatáshoz.
Megoldás: Teljesen egyedi megjelenés, a készleteket a dobozuk 3D-s fotója képviseli. A keresés/válogatás kétféleképpen történhet - egyetlen keresőmező a kulcsszavak, kifejezések és termékszámokhoz, valamint egy hárommezős keresőblokk az ajánlott készletekhez. Elegendő megadni a gyerkőc nemét, korát és a rászánt összeg alsó és felső határát, s a megfelelő készletek közt válogathat a látogató. A készletek "félretehetők", azaz megjelölhetők egy kattintással későbbi összehasonlítás vagy megtekintés céljából.
Creative Toy LEGO webáruház
Feladat: A MiNők Sopron baráti kör és tevékenységének bemutatása, rendszeres recept- és tevékenység-feltöltési lehetőség, valamint a Jótékonysági Bazár ajánlatainak rendszeres közlése.
Megoldás: Teljesen egyedi megjelenítés, jQuery szkriptekkel kialakított blokkok, egyszerű kezelőfelület a szerkesztők számára.
MiNők Sopron - Jótékonysági Bazár

Ha Te is szeretnél megrendelni egy Wahavi honlapot vagy webáruházat,

keress az alábbi elérhetőségek egyikén.

facebook