wahavi

Wallon-Hárs Viktor honlapja.

A honlapkészítést tekintem hivatásomnak, de emellett készítettem már néhány zenei albumot is barátaimmal, illetve egymagam is.
A fotós látásmódot gyerekként szívtam magamba, most főként honlapjaimhoz készítek egyedi fotókat.
Honlapjaimhoz kérésre zenei effekteket, rövid betéteket, vagy aláfestést is vállalok.
Köszönöm, ha megtisztelsz figyelmeddel!

Honlapjaim

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma honlap. Tele vagy ötletekkel, de nem tudod megvalósítani? Nincs ötleted, de tudod, hogy mennyire fontos lenne egy jó honlap? Leülünk, megbeszéljük, s beledobhatod a cilinderbe mindazt a sok szépet és jót, amiről álmodtál, majd én is hozzáadom azt a sok tapasztalatot, amit összegyűjtöttem az évek során, aztán előhúzzuk a világ legszebb, legjobb honlapját, ami csak rólad szól, amiben benne vagy, ami neked készült.

A mutatvány itt még nem ér véget. Honlapodat kezelheted Te is, vagy rám is bízhatod, de abban biztos lehetsz, hogy ha elakadsz, ha hibát fedezel fel, ha valami mégsem olyan, ahogy szeretted volna, én ott leszek. Bármikor szólhatsz, segítek.

Nem kell külön fotóst hívnod a háttérképek és az illusztrációk fényképezéséhez, mert szolgáltatásom ezt is tartalmazza.

Elkészült honlapjaim listáját az alábbiakban böngészheted végig.

Zenéim

Zenéim a magyar népzenére épülnek. Népdalfeldolgozásaimban és saját szerzeményeimben ősi énekstílus (doromb- és torokének), népi hangszerek (kaval, koboz, gardon, doromb) is megszólalnak a modern elektromos gitár, basszusgitár, harmonika és dobok mellett.

A Blues című dupla albumomban a blues műfaját jártam körül klasszikus dalszövegekhez írt saját zenével, illetve saját szerzeményeimmel.

Zenekaraim:
Az Égzengő zenekarról minden, amit tudni érdemes.
A Csámborgó együttesről néhány szó, kép és videó.

Blues
Gergel balladája
Csodafiú
Égjáró
Őrzők

Fotóim

Régen volt...
Építészet
Tájak
Élet

Kapcsolat