Sopron a leghűségesebb város. És ez a jelző nemcsak városi szinten, de az ügyfeleimre is igaz. Aki egyszer rám talált, az a visszajelzések tanúsága szerint örömmel ajánlja honlapkészítői szolgáltatásomat ismerőseinek. Így lehetséges az, hogy a legjobb reklám, a szájpropaganda révén, immár többtucat weboldalt készíthettem helyi magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak, és kezdeményezéseknek.

A legsopronibb honlap, amit valaha is készítettem

A "legsopronibb" honlapomnak az Év Honlapja díjas Sopron anno-t tartom, mely az évek során (2013-ban készítettem) egy meglehetősen összetett, sokféle szolgáltatást nyújtó közösségi térré nőtte ki magát. Sopronban már szinte mindenki hallott róla, vagy rendszeresen használja is. Készítése, időnkénti felújítása során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem arról, hogyan lehet egy bonyolult szerkezetet egyszerűbbé, felhasználóbarátabbá tenni. Ha még nem ismered, akkor keresd fel városunk múltjának sokrétű tárházát, a Sopron anno-t.

Érdekességek Sopron város múltjából

Ha Sopron utcáinak eredetére vagy kíváncsi, szeretnéd tudni, melyik utcát kiről-miről neveztek el, vagy szívesen olvasnál érdekes történeteket a város múltjáról, akkor ajánlom figyelmedbe Sopron egyik legismertebb helytörténészének, Hárs Józsefnek a honlapját, aki történetesen édesapám volt.

Sorolhatnám még a városunkhoz köthető honlapjaim listáját, de a szavak helyett beszédesebbek a képek, vagyis maguk a weboldalak.

Honlap referenciáimat itt találod.

Ha egyedileg készített, sablonmentes, modern kinézetű és működésű, egyedi fotókkal illusztrált weboldalt szeretnél, akkor szeretettel várom hívásod vagy emailed!

Köszönöm, hogy elolvastad! Keress bátran!

Wallon-Hárs Viktor
egyéni.egyedi.wahavi.

A cikk képeit a szerző, Wallon-Hárs Viktor készítette. Másolás, engedély nélküli felhasználás tilos!