Reszponzív honlapok készítése Sopronban, nemcsak Soproniaknak
Reszponzív honlapok készítése Sopronban, nemcsak Soproniaknak
Reszponzív honlapok készítése Sopronban, nemcsak Soproniaknak
Reszponzív honlapok készítése Sopronban, nemcsak Soproniaknak
Reszponzív honlapok készítése Sopronban, nemcsak Soproniaknak
Reszponzív honlapok készítése Sopronban, nemcsak Soproniaknak
Igényeidnek megfelelő felépítésIgényeidnek megfelelő felépítés
Egyedi dizájnEgyedi dizájn
Egyedi fotókEgyedi fotók
Korlátlan ideig tartó garanciaKorlátlan ideig tartó garancia

A honlapkészítés lényege: egy weboldal, ami csak rólad szól!

Mutasd meg, mit tudsz, mit várhat tőled a közönséged, de mindig tartsd szem előtt, hogy a honlapodat ők fogják nézegetni, nem Te! Egy külső szemlélő véleménye, tapasztalata mindig jól jön. Az első ilyen személy a honlapkészítőd.

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma honlap. Tele vagy ötletekkel, de nem tudod megvalósítani? Nincs ötleted, de tudod, hogy mennyire fontos lenne egy jó honlap? Leülünk, megbeszéljük, s beledobhatod a cilinderbe mindazt a sok szépet és jót, amiről álmodtál, majd én is hozzáadom azt a sok tapasztalatot, amit összegyűjtöttem az évek során, aztán előhúzunk egy klassz honlapot, ami csak rólad szól, amiben benne vagy, ami neked készült.

Egy kis háttérinformáció a wahavi honlapok készítésének menetéről.

Mennyibe kerül egy wahavi honlap?

Honlapod karbantartása, szerkesztése

A honlapkészítés folyamata itt még nem ér véget. Weboldaladat kezelheted Te is, vagy rám is bízhatod, de abban biztos lehetsz, hogy ha elakadsz, ha hibát fedezel fel, ha valami mégsem olyan, ahogy szeretted volna, én ott leszek. Bármikor szólhatsz, segítek.

A wahavi honlapok alapfelszeretségéhez tartozik egy "szerkesztőlap", ami egy önálló oldal a weboldaladon belül. Tartalmaz egy listát az összes tartalommal, rendezhető, kereshető formában. Nem kell végiglapoznod a honlapodat, ha keresel valamit, vagy javítani szeretnél egy elírást, vagy frissíteni szeretnél egy oldalt. A szerkesztőlapon mindent egyben, áttekinthető táblázatban látsz, és a (minden egyes tartalomnál megjelenő) szerkesztés gombra kattintva azonnal szerkeszthetsz is.

Egyedi fotók a honlapodra

Nem kell külön fotóst hívnod a háttérképek és az illusztrációk fényképezéséhez, mert szolgáltatásom ezt is tartalmazza. Az ingyenesen elérhető stock fotók korában kifejezetten üdítőleg hat egy saját fotókkal illusztrált honlap.

Örök garancia

Minden weboldalamra örök garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy bármikor, bármilyen probléma adódik a honlapod működése közben, hívj, vagy írj üzenetet, és 1 napon belül javítom a hibát.

Weboldal készítés Sopronban

Ha szereted a személyes megbeszéléseket, vagy olyan honlap készítőt keresel, aki ismeri a várost, akkor jó helyen jársz. Készítettem már jónéhány weblapot soproni egyház, szervezet, vállalkozó, cég és magánszemély részére is. Keress bátran!

Az Év Honlapja elismerés

A Sopron anno weboldalam elnyerte Az Év Honlapja címet.

Az Év Honlapja

Elkészült honlapjaim listáját itt találod. 2008 óta több tucat honlapot készítettem már, jópárat már át is alakítottam a dizájn trendeknek megfelelően. Bár mindig óvatosan kezelem az éppen aktuális divatirányzatokat, a praktikus megoldásokat teljes mértékben támogatom.