Wahavi honlaptervezés
Személyedre / Témádra szabott egyedi dizájn
Igényeidnek megfelelő felépítésű weblap
Korlátlan ideig tartó garancia

Weboldalad tervezése, elkészítése

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma honlap. Tele vagy ötletekkel, de nem tudod megvalósítani? Nincs ötleted, de tudod, hogy mennyire fontos lenne egy jó honlap? Leülünk, megbeszéljük, s beledobhatod a cilinderbe mindazt a sok szépet és jót, amiről álmodtál, majd én is hozzáadom azt a sok tapasztalatot, amit összegyűjtöttem az évek során, aztán előhúzzuk a világ legszebb, legjobb honlapját, ami csak rólad szól, amiben benne vagy, ami neked készült.

Egy kis háttérinformáció arról, hogyan készül egy wahavi honlap.

Mennyibe kerül egy wahavi honlap?

Honlapod karbantartása, szerkesztése

A mutatvány itt még nem ér véget. Honlapodat kezelheted Te is, vagy rám is bízhatod, de abban biztos lehetsz, hogy ha elakadsz, ha hibát fedezel fel, ha valami mégsem olyan, ahogy szeretted volna, én ott leszek. Bármikor szólhatsz, segítek.

A wahavi honlapok alapfelszeretségéhez tartozik egy "szerkesztőlap", ami egy önálló oldal a honlapodon belül. Tartalmaz egy listát az összes tartalommal, rendezhető, kereshető formában. Nem kell végiglapoznod a weboldaladat, ha keresel valamit, vagy javítani szeretnél egy elírást, cagy frissíteni szeretnél egy oldalt. A szerkesztőlapon mindent egyben, áttekinthető táblázatban látsz, és a (minden egyes tartalomnál megjelenő) szerkesztés gombra kattintva azonnal szerkeszthetsz is.

Garancia

Minden weboldalamra örök garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy bármikor, bármilyen probléma adódik a weboldalad működése közben, hívj, vagy írj emailt, és 1 napon belül javítom a hibát.

Egyedi fotók a honlapodra

Nem kell külön fotóst hívnod a háttérképek és az illusztrációk fényképezéséhez, mert szolgáltatásom ezt is tartalmazza. Az ingyenesen elérhető stock fotók korában kifejezetten üdítőleg hat egy saját fotókkal illusztrált honlap.

Nézd meg stock fotós portfóliómat!

Az Év Honlapja elismerés

A Sopron anno weboldalam elnyerte Az Év Honlapja címet.

Az Év Honlapja 2013

Elkészült honlapjaim listáját itt találod. 2008 óta több tucat honlapot készítettem már, jópárat már át is alakítottam a dizájn trendeknek megfelelően. Bár mindig óvatosan kezelem az éppen aktuális divatirányzatokat, a praktikus megoldásokat teljes mértékben támogatom.