Megnyitotta kapuit a Creative Toy LEGO webáruház. Kinézetében meglehetősen egyedi, modern, de reményeink szerint könnyen használható felületet sikerült kitalálni. A LEGO készletek közötti keresés kétféle módon lehetséges: a lap tetején a készlet számra vagy kulcsszóra, illetve egy újdonság, az ajánlott készletek blokkban a lap alján. Ez utóbbi keresés során, három alaptulajdonság (fiú/lány, életkor és ár) mindegyikének vagy akár csak egyikének megadása után, a rendszer kidobja az ajánlott (azaz a feltételeknek megfelelő) készleteket.

A webáruház alapvetően a LEGO cég által használt témák szerint épül fel (pl. City, Star Wars, Friends stb.), így megkerülve a bonyolult szűkítési feltételek megadását, egy egyszerű képes témalista jelenik meg az összes terméket jelképező oldalon.

Beépítettem egy "kedvencek" lehetőséget, mely a készlet dobozokra húzott kurzor alatt, egy szívecske formájában érhető el. A szívecskére kattintva a kiválasztott készlet megjelenik a lap tetején egy külön blokkban, ahol a keresgélés során bármikor újranézhető, összehasonlítható más készletekkel.

Frissítés:
A webáruházat a tulajdonos megszűntette.