Egyedi fotók a weboldaladra

Szolgáltatásom tartalmazza az egyedi fotózást is. Az árakról itt olvashatsz bővebben.

Hol találsz megfelelő képeket a honlapodra?

  • A Google keresőjében, a képek oldalon
  • Az ingyenes stock fotókat kínáló oldalakon
  • A fizetős stock fotókat kínáló oldalakon
  • Magad fotózol
  • Fotósra bízod a fotózást

A Google keresőjében talált képek

Ha a keresőben talált képeket használod a weblapodon, több problémával is szembe kell nézned.

A kép, amit találtál, nagy eséllyel valakinek a tulajdona, vagy legalábbis vásárolta valahol, így ő birtokolja a felhasználás jogát, azonban Te nem. Magyarul jogtalanul használod a képet, amiből akár bírósági ügy is lehet.

Ingyenes és fizetős stock fotók

A stock fotó olyan kép, amit egy fotós valamikor előre elkészített, és feltöltött egy stock fotókat értékesítő oldalra, abban a reményben, hogy egyszer majd valaki letölti és felhasználja.

Ha ilyen fotót teszel fel a weboldaladra, akkor megvásárolod, illetve ingyen megkapod a használat jogát, így jogtiszta megoldást választottál.

Az ingyenes és fizetős stock fotók közti különbség: az ingyenesen elérhető képek mennyisége (és változatossága) jóval kisebb a fizetős fotókhoz képest. Ha relatíve egyedi képet szeretnél, használj fizetős stock fotót.

Gondolj a fotós munkájára, amit a fotója elkészítésébe fektetett. Az ingyenes képekben is legalább annyi szakértelem van, mint amiért pénzt is kap a készítője.

Saját képeid

Örvendetes, hogy jópár olyan honlap készül, aminek illusztrációit maga a tulajdonos készíti. Ha érzel magadban elég tehetséget, készséget a fotózáshoz, illetve kellőképpen utánanéztél a fotózás fogásainak, akkor rajta! A legegyedibb fotókat Te magad csinálod!

Egyedi fotók készítése a weboldaladra

Ha nincs időd, kedved, vagy szakértelmed ahhoz, hogy magad készítsd a honlapodon szereplő képeket, akkor kérj meg egy fotóst (nem a barátodra gondolok, akinek már volt a kezében fényképezőgép), hogy célzott képeket lőjön.

Mivel a weboldalak elválaszthatatlan, fontos alkotóelemei a beszédes, vevőcsalogató, üdítő jellegű képek, fotós tudásomat a weboldalad elkészítésekor is rendelkezésedre bocsátom, amennyiben igényled.

Évek óta készítek stock fotókat, melyek az Alamy stock fotós ügynökség oldalán érhetők el, vásárolhatók meg.

Honlapodra megrendelésed alapján egyedi fotósorozatot készítek, amit senki más nem használhat fel.