Honlap referenciáim

Kiemelt honlap referenciáim. Közös jellemzőik a modern, letisztult, kreatív design, és a reszponzív, gyorsan betöltődő szerkezet.

Eötvös József Evangélikus Gimnázium

Eötvös József Evangélikus Gimnázium honlapja | Wahavi honlaptervezés
Gottschling Gábor igazgató
Gottschling Gábor, igazgató

Pontos, precíz tervezés és kivitelezés. Folyamatos konzultáció jellemezezte a közös munkát. Aki egy jó honlapot szeretne, válassza a Wahavi honlaptervezést.

Castanea Környezetvédelmi Egyesület

Castanea Környezetvédelmi Egyesület honlapja | Wahavi honlaptervezés

Dombóvár-Szőlőhegy honlapja

Dombóvár-Szőlőhegy honlapja | Wahavi honlaptervezés
Harangozó Éva, tulajdonos
Harangozó Éva, tulajdonos

Viktorral honlapot létrehozni, együttműködni kiválóan lehet. Ötletel, javasol, újít, bátorít, miközben precíz és gyors. Számomra a legjobb. Köszönöm ezúton újra, hogy segített életre kelteni egy helytörténeti oldalt.

Biohárs Kft.

Biohárs Kft.
Nyisztor Evelin Petra, ügyvezető, Biohárs Kft.
Nyisztor Evelin Petra, ügyvezető

Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki átlátható, praktikus, szép holnapot keres! Mi az év legszebb honlapja díjat is megnyertük általa! Aminek a legjobban örülök az a gyors válaszadás, a kreatív és rugalmas ötletek. Köszönöm, hogy veled dolgozhatunk! Imádom a honlapunkat!

Pedagógusok Soproni Művelődési Háza

Pedagógusok Soproni Művelődési Háza
Orbán Júlia, igazgató
Orbán Júlia, igazgató

A legnagyobb elismeréssel szólhatok csak Wallon-Hárs Viktor grafikusi munkájáról. A Pedagógusok Soproni Művelődési Háza keretein belül évek óta készíti a plakátokat, szerkeszti és megújítja a honlapot. Motivációja, elkötelezettsége, precizitása munkája iránt példaértékű. Megbízható, kreatív tevékenysége nagy segítség számunkra. Köszönjük!

Vitalitás Fogászati Központ

Vitalitás Fogászati Központ | Wahavi honlaptervezés
Bérdy Ildikó, ügyvezető, Vitalitás Fogászati Központ
Bérdy Ildikó, ügyvezető

Évek óta gyártja nekünk Viktor a legkülönbözőbb tartalmakat és mindig minden tökéletes !

Deep Inner Peace

Deep Inner Peace
Kékes Szilvia
Kékes Szilvia

Nagyon szeretek együtt dolgozni Viktorral mert nagyon kreatív, tisztelem a szakmai tudását, precíz, pontos, gyors, rugalmas, megbízható és korrekt.

Solarchitect

Solarchitect | Wahavi honlaptervezés
Kuli László építész
Kuli László, építész

Igényeimre szabott, áttekinthető és általam is könnyen frissíthető tartalmú honlapot kaptam. A felmerülő kérdésekre, problémákra mindig gyors segítséget kaptam. Köszönöm!

London Dental Implant, London

London Dental Implant, London
Tuba Ágnes, vezető - London Dental Implant fogászati rendelő
Tuba Ágnes, vezető

Megragadom az alkalmat, hogy ajánljam a Wahavi honlaptervezés-t. Fogászati praxisunk az Egyesült Királyságban már évek óta dolgozik együtt Viktorral. Nagyon profinak találtuk mind a munkájában, mind a kéréseinkhez való viszonyulásában - azonnal válaszol, a munka pedig hamar készen van, magas színvonalon. Az eredményekkel, az új honlapunkkal és Viktor további támogató segítségével nagyon elégedettek vagyunk. Boldogan ajánlom őt!

Sziklai Ákos építész

Sziklai Ákos építész honlapja
Sziklai Ákos, építész
Sziklai Ákos, építész

Pont olyan lett a honlapom, amilyet szerettem volna. Viktort csak ajánlani tudom. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Kreatív, együttműködő és türelmes, jó vele dolgozni.

Yoga & Balance

Yoga & Balance
Kondor Szilvia, jóga oktató
Kondor Szilvia, jóga oktató

Szívből tudom ajánlani mindenkinek a Wahavi - honlap tervezés-t! Viktor nagy tapasztalattal rendelkezik, megbízható és elérhető, próbál minden egyedi elképzelést megvalósítani és még a kész honlap után is mindig segít, ha kérdésem lenne. Nagyon köszönöm, hogy ilyen szép, letisztult, kezelhető honlapot varázsoltál nekem.

Studio Kópháza

Studio Kópháza
Studio Kópháza - Bögölyné Molnár Szilvia fotóművész
Bögölyné Molnár Szilvia, fotóművész

Megálmodtam a honlapom, a WAHAVI pedig megvalósította. Precíz, maximalista, kedves, pontos, abszolút megfizethető, minden kérést teljesít, szívből ajánlom mindenkinek!

Soproni Evangélikus Egyházközség

Soproni Evangélikus Egyházközség
Tóth Károly, lelkész
Tóth Károly, lelkész

Ajánlom mindenkinek a Wahavi Honlaptervezést. Soproni evangélikus gyülekezetünk honlapjának elkészítésekor nagyon alapos és szép munkát végzett. Sok speciális igénnyel bonyolítottuk a folyamatot, de mindegyikre talált jó megoldást. Külön öröm, hogy a honlap néhány hónappal a járvány előtt készült el, így a veszélyhelyzet idején hatalmas segítséget jelent a gyülekezet tagjaival való kapcsolattartásban.

Elite Mediátor Iroda, Budapest

Elite Mediátor Iroda, Budapest
Kós Marianna, mediátor
Kós Marianna, mediátor

Ha egyedi honlapot szeretnél, a legjobb helyen jársz! Ha van elképzelésed, ha nincs, ha vizuálisan körvonalazódik valami előtted, vagy fogalmad sincs róla milyen legyen, Viktor megoldja, méghozzá professzionális szinten! Végtelen türelemmel, empátiával és szakértelemmel működik együtt megbízójával. A tökéletes eredmény garantált. Megbízható, precíz, gyors, körültekintő és még annál is szélesebb körű együttműködésre, támogatásra számíthatsz, mint amit vállal. 🙂 Hálás vagyok, a közös munkáért, az eredményéért, és mert még mindig rajta tartod a szemed! 🙂 Köszönöm!