Honlap referenciáink

Válogatott weblap portfóliónk.

Modern, letisztult, kreatív design - reszponzív, gyorsan betöltődő szerkezet. Weboldalaink nem sablonokra épülnek, így minden egyes elkészült weboldal más és más. Minden honlap mellett ott találod a tulajdonos megjegyzését, értékelését munkánkról.

Loc&More Kft | WahaviWeb honlaptervezés

Loc&More Kft. | Vasúti járműdekoráció

Németh László | Loc&More
Németh László, tulajdonos

Wallon Hárs Viktort referenciái alapján kerestük és bíztuk meg a weboldalunk megújításával. Nem csalódtunk benne! Precizitása, lelkiismeretessége és a modellek fotózása már csak a "hab" volt megújított oldalunkra. Köszönjük Viktor!

Roomwise Revenue Management

Roomwise Revenue Management

Helik Krisztina, marketing manager | Wahavi honlaptervezés
Helik Krisztina, marketing manager

Gyors, precíz és szuper munka! Köszönjük a remek weboldalt és a sok türelmet, minden kérdésünknél :) Csak ajánlani tudom!

Dombóvár-Szőlőhegy honlapja | Wahavi honlaptervezés

Dombóvár-Szőlőhegy honlapja

Harangozó Éva, tulajdonos
Harangozó Éva, tulajdonos

Viktorral honlapot létrehozni, együttműködni kiválóan lehet. Ötletel, javasol, újít, bátorít, miközben precíz és gyors. Számomra a legjobb. Köszönöm ezúton újra, hogy segített életre kelteni egy helytörténeti oldalt.

Sashegy ADR, Békéscsaba

Sashegy ADR

Ladányiné Lévai Irén | Sashegy ADR, Békéscsaba
Ladányiné Lévai Irén

Mozgalmas két hónapon vagyunk túl, 65 e-mail váltás eredménye egy szuper jó weboldal lett. Köszönöm az alapos; a pontos; a jó mentori és a sokoldalú profi segítő munkáját! Ilyen egy igazán jó szakember! Csukott szemmel ajánlom minden érdeklődőnek, mert Wahavi valóban megbízható webmester! Bizonyította!

Biohárs Kft.

Biohárs Kft.

Nyisztor Evelin Petra, ügyvezető, Biohárs Kft.
Nyisztor Evelin Petra, ügyvezető

Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki átlátható, praktikus, szép holnapot keres! Mi az év legszebb honlapja díjat is megnyertük általa! Aminek a legjobban örülök az a gyors válaszadás, a kreatív és rugalmas ötletek. Köszönöm, hogy veled dolgozhatunk! Imádom a honlapunkat!

Rupprecht Borozó, Sopron | Wahavi honlaptervezés

Rupprecht Borozó, Sopron

Rupprecht Borozó, Sopron | Wahavi honlaptervezés
Lichtl Iván, tulajdonos

Megbízható, tökéletes, színvonalas, gyors munka.

Sopron anno | Wahavi honlaptervezés

Sopron anno

Kótai Mónika, szerkesztő
Kótai Mónika, szerkesztő

Biztosan nagyon sok ember van, aki tud honlapot tervezni és biztosan nagyon sokan vannak, akik nagyon csodás honlapokat tudnak tervezni. De egy megrendelő számára ez csak az első lépés. Mert egy honlapot üzemeltetni is kell, jó gazda módjára gondozni, ott lenni mellette, hogy a megrendelő és a felhasználók egyaránt maga szintű szolgáltatást kapjanak. Szerkesztőként naponta átélem azt a biztonságot, amit Viktor nyújt azzal, hogy elérhető, hogy segítőkész és végetlenül precíz. Mindenkinek, aki valaha honlapot készíttet, ilyen magas tudású, állandó támogatást nyújtó webmestert kívánok. Egyszóval: Wallon-Hárs Viktort!

Pedagógusok Soproni Művelődési Háza

Pedagógusok Soproni Művelődési Háza

Orbán Júlia, igazgató
Orbán Júlia, igazgató

A legnagyobb elismeréssel szólhatok csak Wallon-Hárs Viktor grafikusi munkájáról. A Pedagógusok Soproni Művelődési Háza keretein belül évek óta készíti a plakátokat, szerkeszti és megújítja a honlapot. Motivációja, elkötelezettsége, precizitása munkája iránt példaértékű. Megbízható, kreatív tevékenysége nagy segítség számunkra. Köszönjük!

A Soproni Mozdonyvezetőkért Alapítvány | WahaviWeb honlapkészítés

A Soproni Mozdonyvezetőkért Alapítvány

Takács Tibor | WahaviWeb honlapkészítés
Takács Tibor

Szeretném Viktornak megköszönni a gyors és precíz munkát, amivel nem csak egy látványos weboldalt teremtett a szervezetnek, hanem a kuratórium adminisztrációs munkáját is megkönnyítette. Bátran ajánlom mindenkinek.

Vitalitás Fogászati Központ | Wahavi honlaptervezés

Vitalitás Fogászati Központ

Bérdy Ildikó, ügyvezető, Vitalitás Fogászati Központ
Bérdy Ildikó, ügyvezető

Évek óta gyártja nekünk Viktor a legkülönbözőbb tartalmakat és mindig minden tökéletes !

Deep Inner Peace

Deep Inner Peace

Kékes Szilvia
Kékes Szilvia

Nagyon szeretek együtt dolgozni Viktorral mert nagyon kreatív, tisztelem a szakmai tudását, precíz, pontos, gyors, rugalmas, megbízható és korrekt.

Solarchitect | Wahavi honlaptervezés

Solarchitect

Kuli László építész
Kuli László, építész

Igényeimre szabott, áttekinthető és általam is könnyen frissíthető tartalmú honlapot kaptam. A felmerülő kérdésekre, problémákra mindig gyors segítséget kaptam. Köszönöm!

Sziklai Ákos építész honlapja

Sziklai Ákos építész

Sziklai Ákos, építész
Sziklai Ákos, építész

Pont olyan lett a honlapom, amilyet szerettem volna. Viktort csak ajánlani tudom. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Kreatív, együttműködő és türelmes, jó vele dolgozni.

Yoga & Balance

Yoga & Balance

Kondor Szilvia, jóga oktató
Kondor Szilvia, jóga oktató

Szívből tudom ajánlani mindenkinek a Wahavi - honlap tervezés-t! Viktor nagy tapasztalattal rendelkezik, megbízható és elérhető, próbál minden egyedi elképzelést megvalósítani és még a kész honlap után is mindig segít, ha kérdésem lenne. Nagyon köszönöm, hogy ilyen szép, letisztult, kezelhető honlapot varázsoltál nekem.

Studio Kópháza

Studio Kópháza

Studio Kópháza - Bögölyné Molnár Szilvia fotóművész
Bögölyné Molnár Szilvia, fotóművész

Megálmodtam a honlapom, a WAHAVI pedig megvalósította. Precíz, maximalista, kedves, pontos, abszolút megfizethető, minden kérést teljesít, szívből ajánlom mindenkinek!

Soproni Evangélikus Egyházközség

Soproni Evangélikus Egyházközség

Tóth Károly, lelkész
Tóth Károly, lelkész

Ajánlom mindenkinek a Wahavi Honlaptervezést. Soproni evangélikus gyülekezetünk honlapjának elkészítésekor nagyon alapos és szép munkát végzett. Sok speciális igénnyel bonyolítottuk a folyamatot, de mindegyikre talált jó megoldást. Külön öröm, hogy a honlap néhány hónappal a járvány előtt készült el, így a veszélyhelyzet idején hatalmas segítséget jelent a gyülekezet tagjaival való kapcsolattartásban.

Elite Mediátor Iroda, Budapest

Elite Mediátor Iroda, Budapest

Kós Marianna, mediátor
Kós Marianna, mediátor

Ha egyedi honlapot szeretnél, a legjobb helyen jársz! Ha van elképzelésed, ha nincs, ha vizuálisan körvonalazódik valami előtted, vagy fogalmad sincs róla milyen legyen, Viktor megoldja, méghozzá professzionális szinten! Végtelen türelemmel, empátiával és szakértelemmel működik együtt megbízójával. A tökéletes eredmény garantált. Megbízható, precíz, gyors, körültekintő és még annál is szélesebb körű együttműködésre, támogatásra számíthatsz, mint amit vállal. 🙂 Hálás vagyok, a közös munkáért, az eredményéért, és mert még mindig rajta tartod a szemed! 🙂 Köszönöm!

Eötvös József Evangélikus Gimnázium honlapja | Wahavi honlaptervezés

Eötvös József Evangélikus Gimnázium

Gottschling Gábor igazgató
Gottschling Gábor, igazgató

Pontos, precíz tervezés és kivitelezés. Folyamatos konzultáció jellemezezte a közös munkát. Aki egy jó honlapot szeretne, válassza a Wahavi honlaptervezést.

Soproni Széchenyi István Gimnázium | Wahavi honlaptervezés

Soproni Széchenyi István Gimnázium

Egész Tamás, igazgatóhelyettes SZIG | Wahavi honlaptervezés
Egész Tamás, igazgatóhelyettes

Köszönjük Wallon-Hárs Viktornak azt, hogy az iskolánk, a Soproni Széchenyi István Gimnázium honlapjának megtervezése és elkészítése során nagy képzelőerővel, keativitással, türelemmel, óriási munkabírással, maximális empátiával és profizmussal állt hozzá a feladathoz! Mindig elérhető és segítőkész, minden problémára adekvát választ ad, és számára nem létezik a "lehetetlen" kifejezés! Az elkészült honlapot "utánköveti", és hasznos tanácsokat ad a működtetéséhez. Nagy szeretettel ajánljuk őt mindenkinek, aki profi honlapot szeretne magának!

Neptun Dive Center | Wahavi honlaptervezés

Neptun Dive Center

Dr. Németh Szabolcs PhD
Dr. Németh Szabolcs PhD

Viktor biztosan egy UFO, mert olyan honlapkészítő informatikus, aki gyorsan, pontosan, a felhasználói igényeket tökéletesen figyelembe véve dolgozik. Betartja a határidőket, megérti és megoldja a problémákat. Mivel korábbi tapasztalataim alapján ilyen informatikus a Földön rajta kívül nem létezik, biztosan az Alfa Centauriról jött, csak most lebukott. Mindenkinek ajánlom, én tökéletesen elégedett voltam a munkájával!

WahaviWeb weboldal készítés | Rólunk

Miért bíznak bennünk ügyfeleink? Ismerj meg!

Rólunk