Megrendelőim mondták...

A legjobb reklám, ha valaki jó szívvel ajánl egy szolgáltatást, mert pozitív élménye volt vele kapcsolatban. Nagyon köszönöm ügyfeleimnek a bíztató, dicsérő szavakat!

A weboldal készítés nem ér véget a honlap átadásával. Amíg egy weboldal működik, addig rendszeres munkát igényel: frissítést, tartalom bővítést, és időnként dizájn váltást is. A törődést Te is megtapasztalhatod, ha a szolgáltatásom megvásárlása mellett döntesz.

A Google cégem értékeléseket itt tudod böngészni.

Tóth Károly, lelkész
Tóth Károly, lelkész (Soproni Evangélikus Egyházközség)

Ajánlom mindenkinek a Wahavi Honlaptervezést. Soproni evangélikus gyülekezetünk honlapjának elkészítésekor nagyon alapos és szép munkát végzett. Sok speciális igénnyel bonyolítottuk a folyamatot, de mindegyikre talált jó megoldást. Külön öröm, hogy a honlap néhány hónappal a járvány előtt készült el, így a veszélyhelyzet idején hatalmas segítséget jelent a gyülekezet tagjaival való kapcsolattartásban.

Kondor Szilvia, jóga oktató
Kondor Szilvia, jóga oktató (Yoga & Balance jógastúdió, Sopron)

Szívből tudom ajánlani mindenkinek a Wahavi - honlap tervezés-t! Viktor nagy tapasztalattal rendelkezik, megbízható és elérhető, próbál minden egyedi elképzelést megvalósítani és még a kész honlap után is mindig segít, ha kérdésem lenne. Nagyon köszönöm, hogy ilyen szép, letisztult, kezelhető honlapot varázsoltál nekem.

Kótai Mónika, szerkesztő
Kótai Mónika, szerkesztő (Sopron anno helytörténeti honlap)

Biztosan nagyon sok ember van, aki tud honlapot tervezni és biztosan nagyon sokan vannak, akik nagyon csodás honlapokat tudnak tervezni. De egy megrendelő számára ez csak az első lépés. Mert egy honlapot üzemeltetni is kell, jó gazda módjára gondozni, ott lenni mellette, hogy a megrendelő és a felhasználók egyaránt maga szintű szolgáltatást kapjanak. Szerkesztőként naponta átélem azt a biztonságot, amit Viktor nyújt azzal, hogy elérhető, hogy segítőkész és végetlenül precíz. Mindenkinek, aki valaha honlapot készíttet, ilyen magas tudású, állandó támogatást nyújtó webmestert kívánok. Egyszóval: Wallon-Hárs Viktort!

Huszár Márta, pszichológus
Huszár Márta, pszichológus (Pszichológiai praxis, Budapest)

Viktorral honlapot csinálni elmélyült-izgalmas-vicces élmény volt! :)
Érzékenyen figyelt rám, arra, amit szeretnék kifejezni; szelíd türelemmel fogadta a változásokat és precízen dolgozott: semmi elnagyolás, vállvonogatós 'mégbelefér-aktus'...
Ami elkészült, az tükrözi a személyiségem, és békés megelégedettséggel tölt el, hogy így 'keringek a világhálón'... :D
Nem kevésbé, hogy tudhatom: Viktor gondozza is a honlapot!
Mindenkinek szívből tudom ajánlani a Wahavi-honlap tervezést!!! :)

Harangozó Éva, tulajdonos
Harangozó Éva, tulajdonos (Dombóvár-Szőlőhegy nem hivatalos honlapja)

Viktorral honlapot létrehozni, együttműködni kiválóan lehet. Ötletel, javasol, újít, bátorít, miközben precíz és gyors. Számomra a legjobb. Köszönöm ezúton újra, hogy segített életre kelteni egy helytörténeti oldalt.

Balog Edina, népzenész
Balog Edina, népzenész (balogedina.hu)

Mindig megcsodálom Wallon-Hárs Viktor munkáit, melyek fantáziadúsak, ízlésesek, tükrözik Viktor egyéniségét, mely mestere annak amit vagy amiket csinál, szerény, nem hivalkodó és pont olyan, amilyennek lennie kell, se nem több, se nem kevesebb.
Tiszta szívből tudom ajánlani a munkáit, mind remekművek!
Az én honlapomat is Ő szerkesztette.
Nagyon szépen Köszönök Neki mindent!!
Sok erőt és kitartást kívánok Viktornak a sok megrendeléshez, amit Neki kívánok!

Regös Sziránszki József, zenész
Regös Sziránszki József, zenész (Ősi zenék, hangszerek, források (Öskü))

Én csak ajánlani tudom Wallon-Hárs Viktort, nagyon jó munkái vannak. A mi honlapunkat is ő készítette, és kezeli is.

Váli Béla Edgár, főszerkesztő
Váli Béla Edgár, főszerkesztő (Orvosi Lexikon ismeretterjesztő portál, Budapest)

Néhány éve az orvosiLexikon.hu korszerűsítéséhez, elképzeléseim megvalósításához szakembert kerestem. Ma már tudom, hogy Viktor személyében nem csupán egy webfejlesztőt találtam, hanem olyasvalakit, aki személyiségével, látásmódjával, szintézisre és kooperációra törekvésével messze az elvárások fölé képes emelkedni – munkája és elkötelezettsége a siker garanciája.

Sziklai Ákos, építész
Sziklai Ákos, építész (Lakó- és középületek tervezése, Sopron)

Pont olyan lett a honlapom, amilyet szerettem volna. Viktort csak ajánlani tudom. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Kreatív, együttműködő és türelmes, jó vele dolgozni.

Erdélyi Gabo Gábor, tetováló művész
Erdélyi Gabo Gábor, tetováló művész (Gaboart Tattoo, Piercing & Art Studio, Sopron)

Amit korábban nem tapasztaltam, Viktornál viszont igen:

  • a stresszmentes és kreatív összhang megteremtése
  • nem lesöpri a kéréseidet, hanem megoldja, hogy működjön
  • gyors és megbízható

Köszönöm!

Hargitai Gábor, buddhista tanító
Hargitai Gábor, buddhista tanító (Buddhista Misszió, Budapest)

Épp olyan a munkakapcsolatunk Viktorral, mint amilyen hangulatokat, érzéseket szeretnénk sugallni a honlapunkkal: rugalmas, együttműködő, megoldáscentrikus, nyugodt, kiegyensúlyozott:
Én: "- Szia! Lécci..."
Viktor: "- OK. Megvan."
Ennyi.
Ennyi elég is.

Tuba Ágnes, vezető - London Dental Implant fogászati rendelő
Tuba Ágnes, vezető (London Dental Implant fogászati rendelő, London)

Megragadom az alkalmat, hogy ajánljam a Wahavi honlaptervezés-t. Fogászati praxisunk az Egyesült Királyságban már évek óta dolgozik együtt Viktorral. Nagyon profinak találtuk mind a munkájában, mind a kéréseinkhez való viszonyulásában - azonnal válaszol, a munka pedig hamar készen van, magas színvonalon. Az eredményekkel, az új honlapunkkal és Viktor további támogató segítségével nagyon elégedettek vagyunk. Boldogan ajánlom őt!

Orbán Júlia, igazgató
Orbán Júlia, igazgató (Pedagógusok Soproni Művelődési Háza)

A legnagyobb elismeréssel szólhatok csak Wallon-Hárs Viktor grafikusi munkájáról. A Pedagógusok Soproni Művelődési Háza keretein belül évek óta készíti a plakátokat, szerkeszti és megújítja a honlapot. Motivációja, elkötelezettsége, precizitása munkája iránt példaértékű. Megbízható, kreatív tevékenysége nagy segítség számunkra. Köszönjük!

Göncz-Varga Judit, Lélekgyurma Műhely vezető
Göncz-Varga Judit, vezető (Lélekgyurma Műhely)

Amikor a 2019. óta működő vállalkozásom weboldalának tervezéséhez és kivitelezéséhez kerestem szakmai segítséget, teljesen egyértelmű döntésként esett a választásom Viktorra.
Ismeretségünk még főiskolás éveinkből fakad, ám az elmúlt évtizedek egészen más utakra, területekre sodortak minket. A megérzéseim azt súgták, hogy pozitív személyiségéből fakadóan, és egykori óvodapedagógus múltunk által, ő lesz a legalkalmasabb és leginkább ráérző a honlapom kivitelezésében.
Aztán elindult egy közös munka, amiben végtelen türelemmel volt felém mindvégig, pedig gyakorta tettem próbára e téren. Ha eszembe jutott valami új, vagy netán bugyuta ötletem, ő elmondta a tanácsát, javaslatát, aztán ismét jöttek az újabb kérdéseim, ötleteim, tőle pedig ismét a nyugodt válasz. Mindig érthetően vázolta fel, hogy mit hogyan kéne, mi ajánlott és mi az, ami netán felesleges.
Saját véleményét, ötletét mindig segítő szándékkal tárta felém, mindemellett hagyta, hogy mégis pontosan úgy szülessen meg minden, ami engem és az általam képviselt tevékenységet tükrözi.
Kreativitásával, ötleteivel egyedivé varázsolta a Lélekgyurma Műhelyem online arculatát.
Viktor által készített honlapom áttekinthető, logikusan felépített, sok információt hordozó és esztétikus lett.
Szeretettel ajánlom Őt és munkáját mindazoknak, akiknek fontos már, hogy a megvalósítás és kivitelezés SZÍVtérből történjen. Viktor azon kevesek közé tartozik, akiknek ez elsődleges.

Hargita Eszter, Hargitahome tulajdonos
Hargita Eszter, tulajdonos (Hargita Home Ingatlan Közvetítő Iroda, Sopron)

Megbízható, rugalmas, elérhető - ezek jutnak először eszembe, ha Viktor munkájára gondolok. A honlapkészítés kapcsán ajánlották, és nem csalódtam. Én is jó érzéssel ajánlom, nemcsak profi munkát végzett, de mindezt, időben, és kellemes légkörben tette.

Kós Marianna, mediátor
Kós Marianna, mediátor (Elite Mediátor Iroda, Budapest)

Ha egyedi honlapot szeretnél, a legjobb helyen jársz! Ha van elképzelésed, ha nincs, ha vizuálisan körvonalazódik valami előtted, vagy fogalmad sincs róla milyen legyen, Viktor megoldja, méghozzá professzionális szinten! Végtelen türelemmel, empátiával és szakértelemmel működik együtt megbízójával. A tökéletes eredmény garantált. Megbízható, precíz, gyors, körültekintő és még annál is szélesebb körű együttműködésre, támogatásra számíthatsz, mint amit vállal. 🙂 Hálás vagyok, a közös munkáért, az eredményéért, és mert még mindig rajta tartod a szemed! 🙂 Köszönöm!

Studio Kópháza - Bögölyné Molnár Szilvia fotóművész
Bögölyné Molnár Szilvia, fotóművész (Studio Kópháza)

Megálmodtam a honlapom, a WAHAVI pedig megvalósította. Precíz, maximalista, kedves, pontos, abszolút megfizethető, minden kérést teljesít, szívből ajánlom mindenkinek!

Kékes Szilvia
Kékes Szilvia (Deep Inner Peace jóga és aromaterápiás masszázs, Budapest)

Nagyon szeretek együtt dolgozni Viktorral mert nagyon kreatív, tisztelem a szakmai tudását, precíz, pontos, gyors, rugalmas, megbízható és korrekt.

Nyisztor Evelin Petra, ügyvezető, Biohárs Kft.
Nyisztor Evelin Petra, ügyvezető (Biohárs Kft., Dombóvár)

Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki átlátható, praktikus, szép holnapot keres! Mi az év legszebb honlapja díjat is megnyertük általa! Aminek a legjobban örülök az a gyors válaszadás, a kreatív és rugalmas ötletek. Köszönöm, hogy veled dolgozhatunk! Imádom a honlapunkat!

Kuli László építész
Kuli László, építész (Solarchitect építész iroda, Budajenő)

Igényeimre szabott, áttekinthető és általam is könnyen frissíthető tartalmú honlapot kaptam. A felmerülő kérdésekre, problémákra mindig gyors segítséget kaptam. Köszönöm!

Bérdy Ildikó, ügyvezető, Vitalitás Fogászati Központ
Bérdy Ildikó, ügyvezető (Vitalitás Fogászati Központ, Budapest)

Évek óta gyártja nekünk Viktor a legkülönbözőbb tartalmakat és mindig minden tökéletes !

Gottschling Gábor igazgató
Gottschling Gábor, igazgató (Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Sopron)

Pontos, precíz tervezés és kivitelezés. Folyamatos konzultáció jellemezezte a közös munkát. Aki egy jó honlapot szeretne, válassza a Wahavi honlaptervezést.

Ladányiné Lévai Irén | Sashegy ADR, Békéscsaba
Ladányiné Lévai Irén (Sashegy-ADR, Békéscsaba)

Mozgalmas két hónapon vagyunk túl, 65 e-mail váltás eredménye egy szuper jó weboldal lett. Köszönöm az alapos; a pontos; a jó mentori és a sokoldalú profi segítő munkáját! Ilyen egy igazán jó szakember! Csukott szemmel ajánlom minden érdeklődőnek, mert Wahavi valóban megbízható webmester! Bizonyította!

Rupprecht Borozó, Sopron | Wahavi honlaptervezés
Lichtl Iván, tulajdonos (Rupprecht Borozó, Sopron)

Megbízható, tökéletes, színvonalas, gyors munka.

Dr. Németh Szabolcs PhD
Dr. Németh Szabolcs PhD (Neptun Búvárközpont, Budapest)

Viktor biztosan egy UFO, mert olyan honlapkészítő informatikus, aki gyorsan, pontosan, a felhasználói igényeket tökéletesen figyelembe véve dolgozik. Betartja a határidőket, megérti és megoldja a problémákat. Mivel korábbi tapasztalataim alapján ilyen informatikus a Földön rajta kívül nem létezik, biztosan az Alfa Centauriról jött, csak most lebukott. Mindenkinek ajánlom, én tökéletesen elégedett voltam a munkájával!

Helik Krisztina, marketing manager | Wahavi honlaptervezés
Helik Krisztina, marketing manager (Roomwise Revenue, Budapest)

Gyors, precíz és szuper munka! Köszönjük a remek weboldalt és a sok türelmet, minden kérdésünknél :) Csak ajánlani tudom!

Egész Tamás, igazgatóhelyettes SZIG | Wahavi honlaptervezés
Egész Tamás, igazgatóhelyettes (Soproni Széchenyi István Gimnázium)

Köszönjük Wallon-Hárs Viktornak azt, hogy az iskolánk, a Soproni Széchenyi István Gimnázium honlapjának megtervezése és elkészítése során nagy képzelőerővel, keativitással, türelemmel, óriási munkabírással, maximális empátiával és profizmussal állt hozzá a feladathoz! Mindig elérhető és segítőkész, minden problémára adekvát választ ad, és számára nem létezik a "lehetetlen" kifejezés! Az elkészült honlapot "utánköveti", és hasznos tanácsokat ad a működtetéséhez. Nagy szeretettel ajánljuk őt mindenkinek, aki profi honlapot szeretne magának!

Németh László | Loc&More
Németh László, tulajdonos (Loc&More Vasútdekoráció)

Wallon Hárs Viktort referenciái alapján kerestük és bíztuk meg a weboldalunk megújításával. Nem csalódtunk benne! Precizitása, lelkiismeretessége és a modellek fotózása már csak a "hab" volt megújított oldalunkra. Köszönjük Viktor!

Erdősi Evelin - Hét Pecsét Fogadó | WahaviWeb honlapkészítés
Erdősi Evelin, tulajdonos (Hét Pecsét Fogadó, Sopron)

Nekünk is Wallon-Hárs Viktor készítette a weboldalunkat. Nagyon precíz munkát végez. Bármilyen változtatást kérünk, rövid időn belül megcsinálja. Minden problémára talál megoldást! Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki egy szuper, jól működő, egyedi honlapot szeretne. :)

Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia | WahaviWeb honlapkészítés
Tarnai László (Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia)

Wallon-Hárs Viktor személyében egy olyan honlaptervező, szerkesztő, létrehozó embert ismertünk meg,aki nem csak a munkájára igényes, hanem mint ember is.
Viktor két lábbal jár a Földön minden tekintetben. Azt gondoljuk ez is volt az egyik fő szempont, ami mellette szólt.
Nem akart ránk erőltetni semmit. Amit szerettünk volna megvalósította és még azon felül is. Problémamegoldó képessége kiváló és gyors, minden segítséget megkaptunk Tőle a tervezés során és utána is a már élő honlappal kapcsolatban is.
Döntéseink meghozatalában szakmai és építő jellegű észrevételeivel segített bennünket.
Jó szívvel ajánljuk Viktor munkáját, ha egy igazán jó emberrel szeretnéd készíttetni honlapod!

Németh Villamossági Kft. | WahaviWeb honlapkészítés
Németh Lajos, cégvezető (Németh Villamossági Kft.)

Nagyon korrekt, amit megigér azt teljesíti. Jó lenne, ha minden szolgáltatás így működne.

Takács Tibor | WahaviWeb honlapkészítés
Takács Tibor (A Soproni Mozdonyvezetőkért Alapítvány)

Szeretném Viktornak megköszönni a gyors és precíz munkát, amivel nem csak egy látványos weboldalt teremtett a szervezetnek, hanem a kuratórium adminisztrációs munkáját is megkönnyítette. Bátran ajánlom mindenkinek.